Kritiek van Messi blijkt terecht: Ugarte schaamt zich dood na obsceen gebaar

Reacties

Manuel Ugarte kon wel door de grond zakken toen hij beelden van zichzelf terugzag. De middenvelder uit Uruguay speelde tegen Argentinië en toen de gemoederen hoog opliepen maakte hij een obsceen gebaar richting tegenstander Rodrigo de Paul. Lionel Messi kwam er na de wedstrijd fel op terug en inmiddels is Ugarte schuldbewust.

Kritiek van Messi blijkt terecht: Ugarte schaamt zich dood na obsceen gebaar
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
0 - 2
Uruguay
Uruguay

De middenvelder, die onder contract staat bij Paris Saint-Germain, was zich eerst van geen kwaad bewust. 'Toen ze mij vertelden dat een gebaar viral was gegaan, snapte ik er niets van', spreekt hij uit in het programma 100% Deporte. 'Toen zag ik het terug en kon ik wel doodgaan van de schaamte. Dat zag er niet goed uit. Ik speel graag op het randje.'

Ugarte (rechts op de hoofdfoto), die niet zozeer zijn excuses aanbood, vertrok na het interview naar Frankrijk. Uruguay speelt deze interlandperiode nog tegen Bolivia in de WK-kwalificatieperiode, maar Ugarte is door zijn gele kaart tegen Argentinië geschorst. Vrijdag speelt hij met PSG tegen AS Monaco.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.