Ajacieden domineren Elftal van de Week, Feyenoord levert twee spelers

Reacties

Ajax is hofleverancier van VI's Elftal van de Week. De Amsterdammers leveren vijf spelers: Jurriën Timber, Lisandro Martínez, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch en David Neres.

Ajacieden domineren Elftal van de Week, Feyenoord levert twee spelers
© Pro Shots

Het is te danken aan de eclatante 9-0 thuiszege op SC Cambuur van zaterdag. Timber, Berghuis, en Neres maakten alle drie een doelpunt. Berghuis en Neres leverden naast hun goal ook een assist, Martínez gaf de beslissende pass bij de 7-0 van Sébastien Haller.

Feyenoord levert twee spelers na de 0-4 overwinning bij PSV. Gernot Trauner maakte centraal achterin indruk, Jens Toornstra was met twee doelpunten belangrijk voor de Rotterdammers. De middenvelder is daardoor ook VI's Speler van de Week:

Robin Pröpper ontpopt zich ondertussen tot goalgetter. De verdediger van FC Twente maakte al twee beslissende doelpunten voor zijn werkgever uit Enschede, maar voegde daar dit weekend nog eens twee treffers aan toe in de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Kaj Sierhuis staat in de punt van de aanval. Hij maakte een uitstekende rentree in Eredivsie. In het met 3-2 gewonnen duel met AZ maakte hij een knappe goal en gaf hij een assist. Op doel staat Fortuna-keeper Yanick van Osch. Hij zorgde er met een aantal goede reddingen voor dat het 'slechts' bij 1-0 bleef in en tegen Heerenveen.

Links in de aanval staat Kwasi Wriedt. De aanvaller van Willem II opende de score tegen FC Groningen en gaf een assist bij de 2-0 van Driess Saddiki. Uiteindelijk wonnen de Tilburgers met 2-1.

Bekijk hieronder het Elftal van de Week:

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.