Agüero vertelt hoe hij Messi probeerde op te beuren

Reacties

Sergio Agüero koos mede voor Barcelona vanwege het vooruitzicht om met Lionel Messi samen te spelen. Ondanks het vertrek van de zesvoudige Gouden Bal-winnaar staat de 33-jarige topspits nog altijd achter zijn keuze.

Agüero vertelt hoe hij Messi probeerde op te beuren

'Ik kon het eerst niet geloven dat hij weg zou gaan', laat Agüero optekenen in gesprek met El País. 'Die zaterdag nadat het bekend werd, ging ik bij hem thuis op bezoek. Ik zag dat hij het er moeilijk mee had. Ik probeerde hem alles te laten vergeten en vertelde over mijn Esports-team.' De aanvaller richtte vorig jaar KRÜ Esports op.

Agüero koos al vrij vroeg voor Barcelona, hoewel hij als transfervrije speler keuze genoeg had. 'Nee, ik heb geen spijt. Laten we eerlijk zijn: wie wil er niet voor Barcelona spelen? Ik kan je vertellen dat de meeste spelers dolgraag dit shirt willen dragen, ongeacht hoe goed of slecht de ploeg is.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Financiën speelden geen rol bij de keuze van Agüero. 'Ik tekende met de verwachting dat ik samen zou spelen met Messi en dat er een sterk team zou worden geformeerd, iets wat de club ook echt probeerde. Toen Barcelona belde had ik zoiets van: het maakt me niet uit hoeveel ze betalen.'

Wegens een kuitblessure wacht Agüero nog altijd op zijn officiële debuut voor de Catalanen. Woensdag toonde de ex-aanvaller van Manchester City aan dat hij op de goede weg is: hij scoorde in een oefenduel met UE Cornellà en lijkt zondag inzetbaar tegen Valencia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer S. Agüero
Meer over S. Agüero
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.