Opsteker voor Koeman en Barça: Agüero draait warm met doelpunt

Reacties

Sergio Agüero heeft woensdagmiddag zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van Barcelona. De spits raakte na zijn transfervrije komst al snel geblesseerd aan zijn kuit en miste de start van het seizoen. De terugkeer van Agüero betekent goed nieuws voor Ronald Koeman.

Opsteker voor Koeman en Barça: Agüero draait warm met doelpunt

Koeman kon tijdens de oefenwedstrijd tegen UE Cornellà in Ciutat Esportiva Joan Gamper eindelijk een beroep doen op Agüero, die afgelopen zomer overkwam Manchester City. De Argentijn deed een half uur mee en vond het net voor de Catalanen. Barcelona wist niet af te rekenen met de sparringpartner: 2-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een rentree van Ousmane Dembélé stond ook op de planning voor het duel met UE Cornellà, maar vlak voor de wedstrijd werd toch besloten om de Fransman aan de kant te houden. Dembélé staat sinds juni aan de kant met een knieblessure.

Het is nog onduidelijk of Koeman komende zondag al een beroep kan doen op Agüero. Het thuisduel met Valencia in Camp Nou (21.00 uur) lijkt zeker te vroeg te komen voor Dembélé. Drie dagen na het treffen met Los Che staat het Champions League-duel met Dinamo Kiev op het programma. Volgende week zondag komt Real Madrid voor El Clásico naar Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.