Weer slecht nieuws voor Koeman: Barça bevestigt lange afwezigheid Agüero

Reacties

Een dag nadat Lionel Messi in tranen afscheid nam bij Barcelona krijgt Ronald Koeman opnieuw met een tegenvaller te maken. Sergio Agüero is tot minimaal november niet inzetbaar door een scheurtje in zijn kuitspier, meldt Barça maandagmiddag op de clubsite.

Weer slecht nieuws voor Koeman: Barça bevestigt lange afwezigheid Agüero
© Pro Shots

Agüero ontbrak zondagavond ook al in de selectie van Barcelona voor het duel om de Trofeo Joan Gamper met Juventus. Barça won met 3-0, mede dankzij een doelpunt van Memphis Depay. Agüero werd al lopend op krukken gezien en moet nog lang vanaf de kant toekijken.

De Argentijnse spits kwam deze zomer na tien jaar voor Manchester City te hebben gespeeld transfervrij naar Barcelona, maar speelde nog geen minuut voor de Catalanen. Agüero was met Argentinië actief op de Copa América, maar speelde een bijrol in het succes van de Argentijnen. In de gewonnen finale tegen Brazilië bleef hij op de bank.

Geen vertrekwens
Geruchten dat Agüero vanwege het vertrek van zijn goede vriend Messi onder zijn contract tot medio 2023 wil uitkomen, verwees Koeman na de winst op Juventus naar het rijk der fabelen. 'Het is een leugen dat Agüero wil vertrekken. Hij heeft bij Barcelona getekend en kijkt ernaar uit om te gaan spelen. Helaas is hij geblesseerd geraakt. We moeten wachten tot hij fit is, in dat opzicht heeft hij wel een stap achteruit gezet. Hij trainde mee en toonde met zijn kwaliteiten dat hij veel kan bijdragen aan ons team', zei Koeman tegen Marca.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.