Memphis slaat razendsnel toe tegen Juve, fans scanderen zijn naam

Reacties

In de eerste wedstrijd na het vertrek van Lionel Messi heeft Memphis Depay al na twee minuten toegeslagen. De nieuwe nummer 9 van Barcelona opende de score in het oefenduel met Juventus.

Memphis slaat razendsnel toe tegen Juve, fans scanderen zijn naam
© Pro Shots

Het jaarlijkse duel om de Trofeo Joan Gamper stond vooraf in het teken van het afscheid van Messi. Zo nam trainer Ronald Koeman het woord en toonde hij zich ten overstaan van de fans in het Estadi Johan Cruyff vol vertrouwen over het nieuwe seizoen.

Memphis zette de woorden van Koeman kracht bij door al vroeg toe te slaan tegen Juventus. De defensie van De Oude Dame, met Matthijs de Ligt centraal achterin, lag volledig open en de van Olympique Lyon overgekomen aanvaller profiteerde.

Voor Memphis, die werd bediend door het Oostenrijkse talent Yusuf Demir, was het al zijn derde treffer in de voorbereiding van Barcelona. Zijn naam werd na zijn doelpunt ook al even gescandeerd door een deel van de aanwezige fans.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.