Koeman mist De Jong en Agüero in prestigieus oefenduel

Reacties

Frenkie de Jong en Sergio Agüero ontbreken in de wedstrijdselectie van Barcelona voor het oefenduel met Juventus om de Joan Gamper Trofee. Beiden zijn, net als Clément Lenglet, niet fit genoeg om zondagavond in actie te komen.

Koeman mist De Jong en Agüero in prestigieus oefenduel
© Pro Shots

Barça maakte na de persconferentie van Lionel Messi de selectielijst officieel, waarop de namen van De Jong, Agüero en Lenglet ontbreken. De Nederlandse middenvelder liep enkele dagen geleden een blessure op, hij kampt met een verrekking in zijn rechterbeen. Dit kost hem dus de oefenwedstrijd tegen Juventus en dus een mogelijk weerzien met Matthijs de Ligt. De competitiestart tegen Real Sociedad lijkt niet in gevaar te komen.

Naast het slechte nieuws over De Jong, Agüero en Lenglet kreeg Koeman ook goed nieuws van de medische staf. Philippe Coutinho heeft groen licht gekregen om in actie te komen tegen Juventus. Memphis Depay en Sergiño Dest zijn er ook gewoon bij. De wedstrijd in Estadi Johan Cruyff begint om 21.30 uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.