Agüero vertelt pijnlijke anekdote over boezemvriend Messi

Reacties

Inmiddels speelt Lionel Messi de sterren van de hemel bij Inter Miami, twee jaar geleden echter stond de voetbalwereld op zijn kop door de transfer van La Pulga van Barcelona naar Paris Saint-Germain. Dat hij dat zelf niet als vurigste wens had, vertelt Sergio Agüero.

Agüero vertelt pijnlijke anekdote over boezemvriend Messi
© Pro Shots

Agüero en Messi zijn boezemvrienden, Messi is zelfs peetvader van Agüero's zoontje. In 2021 kwam de aanvaller van Manchester City naar Camp Nou en hij verheugde zich op de samenwerking met Messi. Zoals bekend liep het anders en vervolgde de superster zijn carrière in Frankrijk. Agüero vertelt nu aan Bleacher Report dat zijn vriend het liever anders had gezien.

Het duo was die zomer samen op de Copa América in Brazilië, Argentinië won het toernooi maar Messi had naast een blauw-wit shirt ook een tricot van de Blaugrana mee. 'Messi had op onze kamer het shirt van Barcelona. Elke drie dagen vertelde hij dat hij dacht dat zijn contract verlengd zou worden en dat ik dan een foto moest maken van hem met het shirt voor de officiële aankondiging. Maar steeds als we er klaar voor waren, zeiden ze hem dat het nog niet mocht', aldus Agüero, wiens tijd bij Barcelona vervolgens ook geen succes werd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.