Acht maanden na zijn horrorblessure is Jiménez terug

Reacties

Raúl Jiménez heeft zaterdag na acht maanden zijn rentree gevierd bij Wolverhampton Wanderers. Dat gebeurde in een oefenduel met Crewe Alexandra, een club uit de League One, het derde niveau.

Acht maanden na zijn horrorblessure is Jiménez terug
© Pro Shots

De dertigjarige aanvaller uit Mexico liep op 29 november een schedelbreuk op tijdens de Premier League-wedstrijd tegen Arsenal. Na een kopduel met David Luiz bleef Jiménez roerloos liggen, om uiteindelijk met een zuurstofmasker te worden afgevoerd.

De medische staf van Wolverhampton Wanderers zette in mei al het licht op groen voor een rentree, maar uiteindelijk werd besloten dat Jiménez zich zou richten op de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Tegen Crewe Alexandra, dat met 1-0 zegevierde, deed Jiménez vanaf de aftrap 33 minuten mee. In die periode raakte hij onder meer de lat. De Mexicaan droeg hoofdbescherming. Ook Ki-Jana Hoever (45 minuten) en Nigel Lonwijk (vier minuten) kwamen in actie bij de Wolves.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Wolverhampton Wanderers
Meer over Wolverhampton Wanderers
Meer R. Jiménez
Meer over R. Jiménez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.