Schedelbreuk bij Wolves-spits Jiménez

Reacties

Raul Jiménez heeft zondag een operatie ondergaan na een schedelbreuk. De Mexicaan van Wolverhampton Wanderers was in het duel met Arsenal geblesseerd geraakt.

Schedelbreuk bij Wolves-spits Jiménez
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
1 - 2
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

De wedstrijd Arsenal – Wolverhampton Wanderers (1-2) was zondag een kwartier oud, toen Raul Jiménez en David Luiz hard met de hoofden tegen elkaar kwamen. Na een minutenlange onderbreking werd de Mexicaanse spits per brancard van het veld gedragen en naar een ziekenhuis vervoerd voor onderzoek.

Wolverhampton Wanderers heeft laten weten dat Jiménez zondag in Londen met succes is geopereerd aan de schedelbreuk. 'Hij heeft zijn vrouw Daniela gezien en houdt rust. Hij zal nog enkele dagen ter observatie blijven voor hij aan zijn herstel kan beginnen.'

Arsenal-verdediger David Luiz, die na de horrorbotsing wel verder kon, stuurde Jiménez per sociale media een warm blijk van medeleven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.