Wie moet de FIFA Puskás Award 2015 winnen?

Reacties

De wereldvoetbalbond (FIFA) maakte vorige week de tien spelers bekend die strijden om de FIFA Puskás Award 2015. Wie maakte volgens jullie het mooiste doelpunt?

Wie moet de FIFA Puskás Award 2015 winnen?

Lionel Messi en Carlos Tévez zijn de meest bekende spelers bij de laatste tien. De twee Argentijnen hebben concurrentie van David Ball, Gonzalo Castro, Alessandro Florenzi, Wendell Lira, Carli Lloyd, Philippe Mexès, Marcel Ndjeng en Esteban Ramirez. Wij hebben alle genomineerde doelpunten onderaan dit bericht op een rij gezet en zijn benieuwd naar de mening van de bezoekers van deze website.

De winnaar van de prestigieuze award wordt de opvolger van James Rodríguez, die vorig jaar onder meer de op de derde plaats geëindigde Robin van Persie aftroefde. Eerder werd de publieksprijs gewonnen door achtereenvolgens Cristiano Ronaldo, Hamit Altıntop, Neymar, Miroslav Stoch en Zlatan Ibrahimovic.

Voor de verkiezing tellen alleen de doelpunten mee die tussen 27 september 2014 en 23 september 2015 gemaakt zijn. Tot 30 november kan er gestemd worden, waarna er drie goals overblijven. Dat trio maakt uiteindelijk uit wie er op 11 januari tijdens het FIFA Ballon d'Or-gala in Zürich met de prijs vandoor gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.