Transferdagboek 30/07: Ibrahimovic, Kramer en De Sutter

Reacties

In het Transferdagboek houdt VI tot aan het sluiten van de transfermarkt op 31 augustus dagelijks de stand van zaken bij omtrent de laatste geruchten.

Transferdagboek 30/07: Ibrahimovic, Kramer en De Sutter

Zlatan Ibrahimovic heeft na de oefenwedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Manchester United (2-0) speculatie over een transfer gevoed. 'Waar ik naartoe ga? Dat wordt een verrassing. Een hele grote verrassing', zei de Zweed, die al tijden gelinkt wordt aan een terugkeer bij AC Milan. Volgens enkele media heeft Ibrahimovic met PSG afgesproken dat hij na de strijd om de Franse Super Cup (1 augustus) naar Milaan verhuist.

Voor Ola Toivonen lonkt een transfer naar de Premier League. Engelse kranten melden dat Sunderland-manager Dick Advocaat zijn oog heeft laten vallen op de speler van Stade Rennes, die hij kent van hun gezamenlijke tijd bij PSV. Rennes zou ongeveer vijf miljoen euro willen ontvangen voor Toivonen, die anderhalf jaar geleden overkwam uit Eindhoven.

Napoli krijgt er deze week twee verdedigers bij. De Italiaanse club is zo goed als rond met Tottenham Hotspur over de komst van Vlad Chiriches, die gehuurd gaat worden. Daarnaast heeft de club met Empoli een deal over het kopen van Elseid Hysaj, die op beide backposities uit de voeten kan.

Celtic wil een lange spits uit de Lage Landen, maar op wie de keuze valt is nog niet te zeggen. Behalve Michiel Kramer (ADO Den Haag) staat namelijk ook Tom De Sutter van Club Brugge op het lijstje van The Bhoys. Een transfer kan echter pas gerealiseerd worden indien Celtic zich voor de groepsfase van de Champions League plaatst, weet Het Nieuwsblad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.