Frankrijk

Toulouse - Olympique Lyon

Lyon is vrijdag met de winst aan de haal gegaan in de uitwedstrijd tegen Toulouse. Het duel in de Ligue 1 eindigde in 2-3. Lyon nam de leiding in de 33ste minuut via Alexandre Lacazette. Direct na de rust bracht Thijs Dallinga Toulouse langszij. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Vincent Sierro Toulouse op voorsprong. Maar Toulouse was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Rayan Cherki maakte gelijk namens Lyon na een assist van Mama Samba Baldé, in de 77ste minuut. Met nog negen minuten te spelen maakte Jake O'Brien het beslissende doelpunt voor Lyon, met een assist van Cherki. Toulouse heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Lyon vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Toulouse dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Lyon met één doelpunt verschil. Stijn Spierings bij Toulouse in de 69ste minuut gewisseld. Toulouse staat op de elfde positie met 29 punten. Lyon staat op de tiende plek met 34 punten. In de volgende wedstrijd speelt Toulouse op zondag 31 maart om 15.00 uur in een uitwedstrijd tegen Clermont. Lyon ontvangt zaterdag 30 maart om 21.00 uur Reims.