Frankrijk

Toulouse - OGC Nice

Toulouse heeft in de Ligue 1-wedstrijd in het Stadium de Toulouse tegen Nice een achterstand omgedraaid in winst. De score werd na 8 minuten geopend door Nice via Terem Moffi. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Dallinga maakte in de 65ste minuut gelijk namens Toulouse. Gboho scoorde in de 69ste minuut, na een assist van Dallinga. Gboho voltooide zo de comeback van Toulouse, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. Het was de vijfde wedstrijd op rij voor Nice dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Toulouse vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Nice twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Toulouse dit seizoen. De nederlaag was ook voor Nice de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. Stijn Spierings speelde de hele wedstrijd voor Toulouse en kreeg één gele kaart. Pablo Rosario (Nice) speelde de hele wedstrijd. Toulouse heeft 29 punten en staat op de tiende plek, terwijl Nice met 40 punten de vijfde positie inneemt. In de volgende wedstrijd speelt Toulouse uit tegen Le Havre, op zondag 10 maart om 15.00 uur. Nice speelt vrijdag 8 maart om 21.00 uur thuis tegen Montpellier.