Frankrijk

FC Lorient - Olympique Lyon

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Lyon het duel met Lorient in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Lyon de uitwedstrijd in de Ligue 1 zaterdag met 2-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Nicolás Tagliafico zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço, en Lyon op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Mama Samba Baldé en bouwde de marge verder uit na een assist van Maxence Caqueret. In de laatste vijf wedstrijden heeft Lorient drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Lyon vier overwinningen en één nederlaag heeft. Op dit moment heeft Lorient 25 punten en staat op de vijftiende plaats, terwijl Lyon met 31 punten op de tiende positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Lorient uit tegen Monaco. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 17 maart om 15.00 uur. Lyon speelt vrijdag 15 maart om 21.00 uur uit tegen Toulouse.