Frankrijk

Stade Rennes - FC Lorient

In de Ligue 1 heeft Lorient zondag uit gewonnen van Rennes. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok Lorient de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, het werd 2-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Mohamed Bamba scoorde en zo Lorient op voorsprong bracht. De 2-0 werd in de 90ste minuut gemaakt toen Eli Junior Kroupi het net vond voor Lorient, op aangeven van Gédéon Kalulu. Rennes poetste iets van de achterstand weg en maakte de 2-1 toen Amine Gouiri het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Benjamin Bourigeaud, in de 94ste minuut. Voor de wedstrijd van zondag had Rennes al acht keer achter elkaar niet verloren. In de laatste vijf wedstrijden heeft Rennes drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lorient vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Rennes dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Lorient met één doelpunt verschil. Rennes staat na deze wedstrijd op de achtste plaats met 35 punten, terwijl Lorient de nummer 13 is met 25 punten. In de volgende wedstrijd speelt Rennes op zondag 10 maart om 17.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Lille. Lorient speelt zaterdag 9 maart om 17.00 uur thuis tegen Lyon.