Frankrijk

FC Metz - Olympique Lyon

De wedstrijd tussen Metz en Lyon in het Stade Saint-Symphorien is vrijdag in 1-2 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Lyon nu vier overwinningen achter elkaar heeft behaald in de Ligue 1. Metz startte goed en nam in de 13de minuut de leiding na een doelpunt van Georges Mikautadze. Direct na de rust bracht Alexandre Lacazette Lyon langszij. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Saïd Benrahma de overwinning na een assist van Maxence Caqueret. Benrahma voltooide zo de comeback van Lyon. In de laatste vijf wedstrijden heeft Metz één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Lyon vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zevende overwinning van Lyon met één doelpunt verschil. Lyon speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 3 maart om 20.45 uur thuis tegen Lens in het Groupama Stadium.