Italië

Juventus - Atalanta

Juventus keek bij de rust tegen een 1-0 achterstand aan in de wedstrijd tegen Atalanta in de Serie A. In de tweede helft kwam Juventus goed terug. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2. Atalanta nam de leiding in de 35ste minuut via Teun Koopmeiners, op aangeven van Mario Pasalic. Andrea Cambiaso maakte in de 66ste minuut gelijk namens Juventus. Arkadiusz Milik scoorde in de 70ste minuut, na een assist van Weston McKennie. Vijf minuten later maakte Atalanta gelijk. Koopmeiners passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Berat Djimsiti. Voor Atalanta was het de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning. Juventus heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Atalanta één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Juventus dit seizoen. Teun Koopmeiners speelde de hele wedstrijd voor Atalanta en scoorde twee doelpunten, Hans Hateboer werd in de 67e minuut in het veld gebracht en kreeg één gele kaart en Mitchel Bakker werd in de 88e minuut in het veld gebracht. Speelde de hele wedstrijd. Juventus staat op de derde plaats met 58 punten. Atalanta is de nummer 6 met 47 punten. Op zondag 17 maart speelt Juventus om 12.30 uur thuis tegen Genoa in het Allianz Stadium en neemt Atalanta het thuis op tegen Fiorentina om 18.00 uur in het Gewiss Stadium.