Rijnsburgse Boys - Spakenburg

Het was lang geleden dat Spakenburg in de Tweede Divisie een wedstrijd afsloot met een nederlaag, maar zaterdag in de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys is er een einde gekomen aan de reeks van negentien ongeslagen wedstrijden: 4-3. Rijnsburgse Boys kwam op voorsprong toen Furhgill Zeldenrust scoorde na 17 minuten, op aangeven van Dani van der Moot. Direct na de rust vond Zeldenrust het doel voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Rijnsburgse Boys. Mukhtar Suleiman poetste iets van de achterstand weg voor Spakenburg in de 48ste minuut. Spakenburg maakte het 2-2 na 66 minuten. Van der Moot scoorde in de 68ste minuut namens Rijnsburgse Boys, na een assist van Zeldenrust. Ahmed El Azzouti maakte gelijk namens Spakenburg in de 80ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Rijnsburgse Boys werd gemaakt door Daan Walraven, met een assist van Bram Ros. Rijnsburgse Boys heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Spakenburg twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Rijnsburgse Boys dit seizoen. De nederlaag was ook voor Spakenburg de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd van Rijnsburgse Boys is op zaterdag 16 maart om 15.00 uur thuis tegen Sparta Rotterdam II op Sportpark Middelmors. Spakenburg speelt op dezelfde dag om 14.30 uur uit tegen HHC in het Sportpark de Boshoek.