Scheveningen - Rijnsburgse Boys

In de ontmoeting tussen Scheveningen en Rijnsburgse Boys in de Tweede Divisie op zaterdag is Rijnsburg de sterkere ploeg geweest. Het duel eindigde in 0-2 en dat betekent dat Scheveningen nu zeven keer op rij verloren heeft. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Furhgill Zeldenrust scoorde, met een assist van Jeroen Spruijt, en zo Rijnsburgse Boys op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Delano Asante en bouwde de voorsprong uit na een assist van Bram Ros. In de laatste vijf wedstrijden heeft Scheveningen vijf keer verloren, terwijl Rijnsburgse Boys drie overwinningen en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Scheveningen op zaterdag 16 maart om 15.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Koninklijke HFC. Rijnsburgse Boys ontvangt zaterdag 9 maart om 15.00 uur Spakenburg.