De Treffers - Scheveningen

Treffers won zaterdag de wedstrijd in het Sportpark Zuid veld 1 en heeft vier opeenvolgende overwinningen in de Tweede Divisie. De uitspelende verliezer Scheveningen lijdt nu vijf opeenvolgende nederlagen. De wedstrijd eindigde in 2-1. Na een half uur nam De Treffers de leiding, toen Jordy Thomassen scoorde, met een assist van Azzedine Dkidak. Michael de Niet bracht in de 42ste minuut Scheveningen op gelijke hoogte, op aangeven van Lex Immers. Na 84 minuten scoorde De Treffers en maakte de score 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft De Treffers vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Scheveningen vijf nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van De Treffers dit seizoen. De nederlaag was ook voor Scheveningen de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. De Treffers neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Rijnsburgse Boys, op zaterdag 24 februari om 15.00 uur op Sportpark Middelmors. Op dezelfde dag speelt Scheveningen om 14.30 uur thuis tegen Sparta Rotterdam II op Sportpark Houtrust.