Spakenburg - Scheveningen

Spakenburg en Scheveningen hebben het zaterdag in het Sportpark De Westmaat (Spakenburg) tegen elkaar opgenomen. Spakenburg begon aan de wedstrijd na drie opeenvolgende overwinningen in de Tweede Divisie. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 2-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Floris van der Linden zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Mukhtar Suleiman, en Spakenburg op voorsprong bracht. Nick Verhagen bouwde in de 66ste minuut de marge uit voor Spakenburg. Het is de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Scheveningen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Spakenburg vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Scheveningen drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Op zaterdag 20 januari speelt Spakenburg om 15.00 uur uit tegen Rijnsburgse Boys op Sportpark Middelmors en neemt Scheveningen het thuis op tegen Quick Boys om 14.30 uur op Sportpark Houtrust.