Scheveningen - Jong Sparta

Scheveningen blijft verliezen in de Tweede Divisie. Het was zaterdag de zesde opeenvolgende nederlaag, dit keer tegen Sparta Rotterdam II dat met 0-3 won. Jay den Haan opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Marvin Young. Jorn Triep vergrootte in de 54ste minuut de voorsprong voor Sparta Rotterdam II. Sparta Rotterdam II scoorde na 79 minuten en maakte de score zo 0-3. Scheveningen heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf keer verloren, terwijl Sparta Rotterdam II drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Beide teams spelen op zaterdag 2 maart hun volgende competitiewedstrijd. Scheveningen speelt om 14.30 uur op Sportpark Houtrust thuis tegen Rijnsburgse Boys. Sparta Rotterdam II neemt het om 15.30 uur thuis op tegen Almere City II op Sportpark Dijkpolder.