Excelsior Maassluis - Spakenburg

Excelsior Maassluis en Spakenburg hebben de punten gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Tweede Divisie. De eindstand was 1-1. In de 36ste minuut nam Spakenburg de leiding via Mukhtar Suleiman, met een assist van Wimilio Vink. Devin Plank bracht in de 41ste minuut Excelsior Maassluis op gelijke hoogte, op aangeven van Calvin Tureaij. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Dat betekent dat Spakenburg nu achttiende wedstrijden op rij ongeslagen is. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Excelsior Maassluis. In de laatste vijf wedstrijden heeft Excelsior Maassluis één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Spakenburg drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Excelsior Maassluis dit seizoen. Excelsior Maassluis speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Quick Boys op Sportpark Nieuw Zuid, Spakenburg treft ACV in de thuiswedstrijd in het Sportpark De Westmaat (Spakenburg). Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 2 maart om 15.00 uur.