Spakenburg - HFC

Spakenburg blijft winnen in de Tweede Divisie. Ook de thuiswedstrijd zaterdag tegen Koninklijke HFC in het Sportpark De Westmaat (Spakenburg) werd gewonnen met 2-1. Dat betekent dat Spakenburg nu vijf overwinningen op rij geboekt heeft. Niels Springer opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Max Veerman. Spakenburg maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Ahmed El Azzouti scoorde, op aangeven van Mukhtar Suleiman, in de 9de minuut. Floris van der Linden bracht in de 32ste minuut de thuisploeg op voorsprong, met een assist van Dwayne Green. Van der Linden voltooide zo de comeback van Spakenburg. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede heflt en de wedstrijd eindigde met een 2-1 overwinning voor Spakenburg. Het was de zevende wedstrijd op rij voor Koninklijke HFC dat er niet gewonnen werd. Op zaterdag 3 februari speelt Spakenburg om 15.00 uur uit tegen AFC op Sportpark Goed Genoeg en neemt Koninklijke HFC het thuis op tegen Quick Boys om 15.30 uur op Sportpark Spanjaardslaan.