Spakenburg - Katwijk

De reeks van zes opeenvolgende overwinningen in de Tweede Divisie voor Spakenburg is geëindigd in de thuiswedstrijd tegen Katwijk. De wedstrijd van zaterdag in het Sportpark De Westmaat (Spakenburg) eindigde in 2-2. Al vroeg in de wedstrijd kwam Katwijk op voorsprong, toen Robin Schulte scoorde in de 23ste minuut, met een assist van Des Kunst. Ruben Doesburg bracht in de 32ste minuut Katwijk op 2-0. Direct na de rust verkleinde Mukhtar Suleiman de marge voor Spakenburg. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Ahmed El Azzouti gelijk namens Spakenburg na een assist van Suleiman. Spakenburg heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Katwijk twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Spakenburg dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Spakenburg op zaterdag 24 februari om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Excelsior Maassluis. Katwijk ontvangt dinsdag 27 februari om 20.00 uur Lisse.