AFC - Spakenburg

Spakenburg heeft zondag ook het uitduel met AFC gewonnen. Het duel eindigde in 1-3, waardoor Spakenburg nu vier overwinningen achter elkaar heeft geboekt, terwijl de serie van zes ongeslagen wedstrijden voor AFC is beëindigd. AFC eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Koos Werkman in de 7de minuut, met een assist van Masies Artien. Floris van der Linden bracht in de 25ste minuut Spakenburg op 2-0, op aangeven van Mukhtar Suleiman. Soufiane Hetli verkleinde de marge voor AFC in de 68ste minuut. Maar AFC was niet bij machte vaker te scoren. Zeven minuten later voerde Spakenburg de score verder op. Van der Linden passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Wimilio Vink. Na een overtreding in de 76ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Matthijs Jesse van AFC met rood van het veld. Door deze zege heeft Spakenburg nu zes opeenvolgende overwinningen geboekt en is al zes wedstrijden ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft AFC drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Spakenburg vijf overwinningen heeft. AFC speelt de volgende wedstrijd thuis tegen Noordwijk. De teams staan op dinsdag 6 februari om 20.00 uur tegenover elkaar. Spakenburg neemt het zaterdag 17 februari om 15.00 uur thuis op tegen Katwijk.