Spakenburg - ACV

Spakenburg heeft een goede zaak gedaan in de wedstrijd tegen ACV zaterdag in het Sportpark De Westmaat (Spakenburg). De Tweede Divisie-wedstrijd eindigde na een ruststand van 1-0 in 2-1. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam in de 25ste minuut de leiding via Van der Linden, op aangeven van Koen Wesdorp. Vink vergrootte in de 69ste minuut de voorsprong voor Spakenburg. De score werd 2-1 toen ACV scoorde na 74 minuten. Voor Spakenburg was het de negentiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Spakenburg drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl ACV twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Spakenburg dit seizoen. De nederlaag was ook voor ACV de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd voor Spakenburg is uit tegen Rijnsburgse Boys. De teams staan op zaterdag 9 maart om 15.00 uur tegenover elkaar. ACV neemt het zaterdag 16 maart om 14.30 uur thuis op tegen Quick Boys.