Engeland

Bournemouth - Sheffield United

Bournemouth had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Sheffield United. Sheff Utd stond bij rust met 0-1 voor, maar Bournemouth kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 2-2. Sheffield United nam de leiding in de 27ste minuut via Gustavo Hamer. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jack Robinson en bouwde de marge verder uit. Dango Ouattara milderde de score voor Bournemouth in de 74ste minuut na een assist van Ryan Christie. De gelijkmaker voor Bournemouth werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Enes Ünal, met een assist van Ouattara. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bournemouth één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Sheffield United één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Bournemouth dit seizoen. Gustavo Hamer speelde de hele wedstrijd voor Sheffield United en scoorde één doelpuntkreeg één gele kaart en Justin Kluivert bij Bournemouth in de 62ste minuut gewisseld. Speelde het hele duel. In de huidige stand heeft Bournemouth 32 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Sheffield United met 14 punten op de negentiende positie staat. Bournemouth heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Sheffield United. Volgende tegenstander voor Bournemouth is Luton. De teams spelen tegen elkaar op woensdag 13 maart om 20.30 uur in het Vitality Stadium.