Engeland

Sheffield United - Arsenal

De wedstrijd tussen Sheffield United en Arsenal in het Bramall Lane is maandag in 0-6 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Arsenal nu zeven overwinningen achter elkaar heeft behaald in de Premier League. Martin Ødegaard opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team. Arsenal benutte na 13 minuten een kans en bracht de score op 0-2. Arsenal vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 3-0 toen Gabriel Martinelli scoorde, op aangeven van Jakub Kiwior, in de 15de minuut. Kai Havertz bracht in de 25ste minuut de uitploeg op 4-0, met een assist van Martinelli Silva. Declan Rice bracht in de 39ste minuut Arsenal op een grotere voorsprong, op aangeven van Bukayo Saka. Arsenal vergrootte de voorsprong verder, toen Ben White scoorde, met een assist van Havertz, in de 58ste minuut. Sheffield United heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Arsenal vijf overwinningen heeft. . Gustavo Hamer (Sheffield United) speelde het hele duel. Sheffield United staat na deze wedstrijd met 13 punten nog steeds laatste, terwijl Arsenal op de derde plek staat met 61 punten. Op zaterdag 9 maart om 18.30 uur ontvangt Arsenal Brentford in het Emirates Stadium.