Duitsland

SC Freiburg - Bayern München

Freiburg en Bayern München hebben vrijdag de buit gedeeld in de Bundesliga. De wedstrijd eindigde in 2-2. De score werd na 12 minuten geopend door de thuisploeg via Christian Günter, op aangeven van Nicolas Höfler. Mathys Tel bracht in de 35ste minuut Bayern München op gelijke hoogte. Jamal Musiala bracht Bayern München op voorsprong in de 75ste minuut na een assist van Min-Jae Kim. De gelijkmaker voor Freiburg werd gemaakt door Lucas Höler, met een assist van Michael Gregoritsch. Voor Freiburg was het de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning. Freiburg heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Bayern München twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Freiburg dit seizoen. Freiburg staat op de negende plaats met 30 punten. Bayern München is de nummer 2 met 54 punten. Freiburg speelt de volgende wedstrijd uit tegen Bochum. De teams staan op zondag 10 maart om 15.30 uur tegenover elkaar. Bayern München neemt het zaterdag 9 maart om 15.30 uur thuis op tegen Mainz.