Duitsland

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt

Freiburg en Eintracht Frankfurt hebben de punten gedeeld in het duel tussen beide teams in de Bundesliga. De eindstand was 3-3. In de 27ste minuut nam Eintracht Frankfurt de leiding via Omar Khaled Mohamed Abd Elsala Marmoush, op aangeven van Philipp Max. Ritsu Doan maakte gelijk na een half uur. Vijf minuten later passeerde Ansgar Knauff de doelman en kwam Eintracht Frankfurt op voorsprong. Freiburg maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Vincenzo Grifo scoorde. Knauff bracht Eintracht Frankfurt op voorsprong in de 72ste minuut na een assist van Marmoush. De gelijkmaker voor Freiburg werd gemaakt door Michael Gregoritsch, op aangeven van Noah Weißhaupt. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Freiburg. In de laatste vijf wedstrijden heeft Freiburg één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Eintracht Frankfurt één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Freiburg dit seizoen. In de huidige stand heeft Freiburg 29 punten en staat op de achtste plaats, terwijl Eintracht Frankfurt met 33 punten op de zesde positie staat. Beide teams spelen op zondag 25 februari hun volgende wedstrijd in de competitie. Freiburg zal om 19.30 uur in het WWK Arena uit tegen Augsburg spelen. Eintracht Frankfurt neemt het om 15.30 uur thuis op tegen Wolfsburg in het Deutsche Bank Park.