Duitsland

Werder Bremen - SC Freiburg

Werder Bremen heeft Freiburg met 3-1 verslagen in de Bundesliga op zaterdag. De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Marvin Ducksch scoorde in de 9de minuut. Vincenzo Grifo maakte gelijk na bijna een half uur. Direct na de rust bracht Justin Njinmah Werder Bremen opnieuw op voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor Werder Bremen werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Julián Malatini. Dat betekent dat Werder Bremen nu zesde wedstrijden op rij ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Werder Bremen twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Freiburg twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Werder Bremen staat na deze wedstrijd op de negende plek met 23 punten, terwijl Freiburg de nummer 7 is met 28 punten. Op 3 februari om 15.30 uur speelt Werder Bremen een uitwedstrijd tegen Mainz in het MEWA ARENA. Die dag speelt Freiburg in eigen huis tegen Stuttgart in het Europa-Park Stadion.