Spanje

Real Sociedad - Sevilla

Real Sociedad heeft een winst geboekt in het duel met Sevilla in de Reale Arena. Het team won zondag met 1-2 in de Primera División. In de 27ste minuut nam Real Sociedad de leiding via Méndez, met een assist van Ander Barrenetxea. Cho voerde de voorsprong op in de 73ste minuut met een assist van Alexander Sørloth. Erik Lamela milderde de achterstand van Sevilla met een assist van Jesús Joaquín Fernández Sáenz de la Torre, in de 77ste minuut. Maar Sevilla was niet bij machte vaker te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Sociedad drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sevilla één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de twaalfde overwinning met één doelpunt verschil van Real Sociedad dit seizoen. De nederlaag was ook voor Sevilla de achtste nederlaag met één doelpunt verschil.