Spanje

Sevilla - Real Madrid

1 - 2
Expected goals1.2 - 0.8

In het duel tussen Real Madrid en Sevilla in de Primera División, heeft Real Madrid een overwinning behaald. Het team won zaterdag met 1-2. Voor Sevilla werd één speler van het kreeg gestuurd met een rode kaart. Rafael Mir Vicente opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Rodrygo Silva de Goes maakte gelijk na bijna een half uur. Silva de Goes maakte 2-1 in de 69ste minuut, met een assist van Toni Kroos. Silva de Goes voltooide zo de comeback van Real Madrid. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de 83ste minuut moest Sevilla verder met een man minder toen Marcos Acuña van het veld werd gestuurd met een rode kaart. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sevilla twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Real Madrid drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Sevilla dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Real Madrid met één doelpunt verschil. . Karim Rekik (Sevilla) speelde de hele wedstrijd. Real Sociedad is de volgende tegenstander voor Sevilla in de uitwedstrijd. Real Madrid speelt een thuiswedstrijd tegen Athletic Club in het Estadio Santiago Bernabéu. Beide wedstrijden worden op zondag 4 juni om 19.00 uur gespeeld.