Spanje

Elche - Sevilla

1 - 1
Expected goals1.5 - 0.7

Thuisploeg Elche en Sevilla hebben woensdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Primera División: 1-1. Sevilla eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. De score werd na 10 minuten geopend door het bezoekende team via Erik Lamela, op aangeven van Youssef En-Nesyri. In de 18de minuut moest Sevilla verder met een man minder toen Pape Gueye van het veld werd gestuurd met een rode kaart. José Antonio Morente Oliva bracht in de 25ste minuut Elche op gelijke hoogte, met een assist van José Antonio Ferrández Pomares. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1. Elche heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sevilla twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het negende gelijkspel van Elche dit seizoen. . Karim Rekik (Sevilla) speelde de hele wedstrijd. Met nog twee speelronden voor de boeg staat Elche laatste op de ranglijst en Sevilla bezet de negende plaats. De volgende speeldag speelt Elche op zondag 28 mei om 19.00 uur bij Athletic Club. Sevilla ontvangt zaterdag 27 mei om 19.00 uur Real Madrid.