Spanje

Getafe - Elche

1 - 1
Expected goals1.5 - 1.2

Thuisploeg Getafe en Elche hebben zaterdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Primera División: 1-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam Getafe op voorsprong, toen Munir El Haddadi scoorde in de 8de minuut, op aangeven van Damián Suárez. Direct na de rust bracht Lucas Boyé Elche langszij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Getafe één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Elche twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het elfde gelijkspel van Getafe dit seizoen. De volgende wedstrijd, op woensdag 24 mei, speelt Getafe om 22.00 uur uit tegen Real Betis in het Estadio Benito Villamarín. Elche zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Sevilla. Het duel start om 19.30 uur.