Frankrijk

Paris Saint-Germain - Clermont Foot

Clermont is met de winst aan de haal gegaan in de uitwedstrijd op zaterdag tegen PSG in de Ligue 1. De wedstrijd eindigde in 2-3. Al vroeg in de wedstrijd kwam PSG op voorsprong, toen Sergio Ramos scoorde na 16 minuten, op aangeven van Vítor Machado Ferreira. Kylian Mbappé bracht in de 21ste minuut PSG op 2-0. Johan Gastien passeerde drie minuten later de doelman en poetste iets van de achterstand weg en maakte de 2-1 voor Clermont. Direct na de rust bracht Mehdi Zeffane Clermont langszij. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Grejohn Kyei de overwinning met een assist van Elbasan Rashani. Kyei voltooide zo de comeback van Clermont, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft PSG drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Clermont drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van PSG dit seizoen. Dit was ook de twaalfde overwinning van Clermont met één doelpunt verschil. De competitie is voor dit seizoen ten einde gekomen PSG eindigde in een eerste plaats en Clermont op de achtste.