Frankrijk

Paris Saint-Germain - FC Lorient

Lorient heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de Ligue 1. Na vijf wedstrijden achter elkaar zonder zege, is de ploeg na zondag weer op de goede weg dankzij een 1-3 uitzege op PSG. Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Enzo Le Fée scoorde na 15 minuten, met een assist van Romain Faivre. Kylian Mbappé maakte gelijk na bijna een half uur. Darline Yongwa bracht in de 39ste minuut Lorient opnieuw een voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor Lorient werd gemaakt door Bamba Dieng. In de vijf laatste wedstrijden heeft PSG drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Lorient één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit betekent dat PSG nog steeds eerste staat, acht punten verwijderd van Olympique Marseille met 75 punten en dat Lorient de nummer 10 is met 48 punten. Op zondag 7 mei speelt PSG om 20.45 uur uit tegen Troyes in het Stade de l'Aube en neemt Lorient het thuis op tegen Brest om 15.00 uur in het Stade Yves Allainmat - Le Moustoir.