Frankrijk

Paris Saint-Germain - Stade Rennes

Rennes heeft uit een makkelijke zege op PSG geboekt in de Ligue 1. De wedstrijd eindigde in 2-0 door doelpunten van Kalimuendo en Karl Toko Ekambi.

Het bezoekende team nam de leiding kort voor de rust toen Toko Ekambi scoorde, met een assist van Benjamin Bourigeaud. Direct na de rust vergrootte Kalimuendo de voorsprong van Rennes.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PSG vier overwinningen behaald één keer verloren, terwijl Rennes drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

PSG is nog steeds leider in de league, negen punten verwijderd van Lens met 66 punten, terwijl Rennes de nummer 5 is met 50 punten.

In de volgende wedstrijd speelt PSG thuis tegen Olympique Lyonnais, op zondag 2 april om 20.45 uur. Rennes speelt zaterdag 1 april om 21.00 uur thuis tegen Lens.