'Kleedkamer geschokt: Messi negeert Galtier en trekt naar Saoedi-Arabië'

Reacties

Lionel Messi heeft voor ophef gezorgd in Frankrijk. De Argentijn verkoos een bezoek aan Saoedi-Arabië boven zijn training bij Paris Saint-Germain. Dat leverde in de kleedkamer scheve gezichten op.

'Kleedkamer geschokt: Messi negeert Galtier en trekt naar Saoedi-Arabië'
© Pro Shots
PSG
PSG
1 - 3
Lorient
Lorient

Plots doken er beelden van Messi op, tijdens zijn reis naar de golfstaat. Als gevolg van een afspraak in zijn contract als toeristisch ambassadeur van Saoedi-Arabië moest hij het land bezoeken. En dus was de Argentijnse wereldkampioen met zijn familie ineens te bewonderen in Riyadh.

Aanvankelijk leek dat prima te kunnen, want er stond een vrije dag gepland voor de selectie van de Parijzenaren. Na het debacle op eigen veld tegen Lorient (1-3 nederlaag) trok trainer Christophe Galtier die vrije dag echter in. Alleen daar had Messi geen boodschap aan.

Eerder in de week was het verzoek van Messi om Saoedi-Arabië te bezoeken door de clubleiding al afgekeurd, meldt L’Équipe. Technisch directeur Luís Campos zou Messi duidelijk gemaakt hebben dat het moment ongepast was, omdat PSG nog altijd de landstitel niet veiliggesteld heeft. Na het intrekken van de vrije dag, leek de boodschap duidelijk.

Toch besloot Messi anders. Samen met zijn gezin stapte hij alsnog het vliegtuig in. Dat irriteerde Galtier, terwijl de spelers volgens de Franse krant ook verbolgen zouden zijn over het feit dat de sterspeler de regels aan zijn laars lapte. Enkele ploeggenoten van Messi zouden ‘geschokt’ zijn, schrijft L’Équipe. Daarnaast is er een discussie gestart over de rol van Messi in de kleedkamer.

'PSG wordt gegijzeld door de eigen sterren'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ligue 1

Stand Ligue 1 2022/2023

Frankrijk

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSG
38
27
4
7
89-40
+49
85
2
Lens
38
25
9
4
68-29
+39
84
3
Olympique Marseille
38
22
7
9
67-40
+27
73
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.