Frankrijk

Strasbourg - Paris Saint-Germain

Na 1-1 in de wedstrijd tegen Strasbourg en het bezoekende PSG is de titel binnengehaald. PSG wint de Ligue 1 2023. Strasbourg staat op de vijftiende plaats in de competitie. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Lionel Messi scoorde, op aangeven van Kylian Mbappé, en zo PSG op voorsprong bracht. Kevin Gameiro maakte gelijk voor Strasbourg in de 79ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 1-1. Het resultaat betekent dat PSG de eerste plaats heeft verzekerd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Strasbourg twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl PSG drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het dertiende gelijkspel van Strasbourg dit seizoen. Strasbourg speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Lorient in het Stade Yves Allainmat - Le Moustoir, PSG treft Clermont in de thuiswedstrijd op Parc des Princes. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 3 juni om 21.00 uur.