Frankrijk

AJ Auxerre - Paris Saint-Germain

PSG is sterker in de uitwedstrijd uit de hoek gekomen tegen Auxerre in de Ligue 1 zondag. Ondanks een 2-0 voorsprong is het duel nog niet gespeeld, in de tweede helft maakte Auxerre het een waardige uitdaging voor PSG na de halve tijd voorsprong. Maar PSG gaf niet op tot het einde van het duel en won het duel met 2-1. Het bezoekende team opende de score na 6 minuten via Kylian Mbappé, met een assist van Fabián Ruiz. Twee minuten later bouwde PSG de voorsprong uit toen Mbappé nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Lionel Messi. Direct na de rust verkleinde Lassine Sinayoko de achterstand voor Auxerre. Het was de vijfde wedstrijd achter elkaar voor Auxerre dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Auxerre twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl PSG vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Auxerre dit seizoen. Dit was ook de twaalfde overwinning van PSG met één doelpunt verschil. Met nog twee speelronden voor de boeg staat Auxerre op de zestiende plaats op de ranglijst terwijl PSG bovenaan de ranglijst staat. Auxerre speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Toulouse in het Stadium de Toulouse, PSG treft Strasbourg in de uitwedstrijd in het Stade de la Meinau. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 27 mei om 21.00 uur.