Frankrijk

Clermont Foot - FC Lorient

Clermont heeft in de Ligue 1 een zege geboekt op Lorient. De wedstrijd eindigde in 2-0 door doelpunten van Caufriez en Saîf-Eddine Khaoui. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Khaoui scoorde, met een assist van Aiman Maurer. Caufriez voerde de voorsprong op in de 74ste minuut. Clermont heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lorient twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Met nog één ronde voor de boeg staat Clermont op de achtste plaats op de ranglijst en Lorient bezet de tiende plaats. PSG is de volgende tegenstander voor Clermont in de uitwedstrijd. Lorient speelt een thuiswedstrijd tegen Strasbourg in het Stade Yves Allainmat - Le Moustoir. Beide wedstrijden worden op zaterdag 3 juni om 21.00 uur gespeeld.