Spanje

Getafe - Osasuna

De de Primera División-wedstrijd tussen Osasuna en Getafe zondag eindigde met een 2-1 winst voor de thuisploeg in het Coliseum Alfonso Pérez. De doelpuntenmakers van Getafe waren Latasa Fernández Layos en Mata. Ezequiel Ávila opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Aridane Hernández. Latasa Fernández Layos bracht in de 39ste minuut Getafe op gelijke hoogte, op aangeven van Luis Milla. Het beslissende doelpunt voor Getafe werd in de 90ste minuut gemaakt door Mata. In de laatste vijf wedstrijden heeft Getafe drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Osasuna twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Getafe dit seizoen. De nederlaag was ook voor Osasuna de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Getafe uit tegen Real Valladolid op zondag 4 juni om 19.00 uur in het Estadio Municipal José Zorrilla. Osasuna speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Girona in het Estadio El Sadar.