Spanje

Atlético Madrid - Osasuna

De thuiswedstrijd heeft weer het verschil gemaakt voor Atlético Madrid, dat zondag in het Estádio Cívitas Metropolitano Osasuna versloeg met 3-0. Dit betekende acht opeenvolgende thuisoverwinningen in de Primera División. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Yannick Carrasco scoorde, op aangeven van Antoine Griezmann. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Saúl Ñíguez en voerde de voorsprong op. Atlético Madrid vond het net nog een keer, deze keer via Ángel Correa, met een assist van Rodrigo De Paul, in de 82ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Atlético Madrid vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Osasuna twee overwinningen en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Atlético Madrid op woensdag 24 mei om 22.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Espanyol. Osasuna ontvangt donderdag 25 mei om 21.30 uur Athletic Club.