MVV Maastricht - NAC Breda

NAC Breda heeft MVV met 1-4 verslagen in de Play-offs 1/2 1st Round op zaterdag. Voor NAC Breda werd 1 speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Het bezoekende team opende de score na 20 minuten na een doelpunt van Elías Már Ómarsson, op aangeven van Sabir Agougil. Agougil voerde de voorsprong op naar 2-0 na bijna een half uur, met een assist van Ómarsson. Ezechiel Banzuzi bracht in de 38ste minuut NAC Breda op 3-0, met een assist van Javier Vet. Dailon Livramento verkleinde de achterstand voor MVV in de 68ste minuut. Maar MVV was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Een rode kaart in de 83ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Roy Kortsmit van NAC Breda. De uiteindelijke 4-1 voor NAC Breda werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Jesaja Herrmann, op aangeven van Aimé Omgba.