Italië

Sampdoria - Sassuolo

Sampdoria had bij de rust een 2-1 achterstand tegen Sassuolo in de wedstrijd in de Serie A gehad, maar in de tweede helft kwam Sampdoria goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2. De thuisploeg opende de score in de 8de minuut via Manolo Gabbiadini. Sassuolo maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Domenico Berardi scoorde, op aangeven van Emil Ceïde, in de 9de minuut. Twee minuten later passeerde Matheus Henrique de Souza de doelman en kwam Sassuolo op voorsprong. De 2-2 kwam van een eigen doelpunt van Martin Erlic van Sampdoria, wat het eindresultaat was, in de 78ste minuut. Het was de tiende wedstrijd op rij voor Sampdoria dat er niet gewonnen werd. Sampdoria heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Sassuolo twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Sampdoria dit seizoen. Bram Nuytinck werd uit de wedstrijd gewisseld in de 45e minuut voor Sampdoria en Sam Lammers werd in de 88e minuut in het veld gebracht. Op 4 juni speelt Sampdoria om 2.00 uur een uitwedstrijd tegen Napoli in het Stadio Diego Armando Maradona. Die dag treft Sassuolo in eigen huis Fiorentina in het MAPEI Stadium - Città del Tricolore.