Italië

Udinese - Sampdoria

Sampdoria heeft het niet makkelijk gehad in de Serie A. In de uitwedstrijd tegen Udinese zag de winnaar opnieuw een zware nederlaag aankomen en degradatie is nu een feit. Het wedstrijd eindigde 2-0. Udinese nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Roberto Pereyra scoorde na 9 minuten, met een assist van Festy Ebosele. Adam Masina bracht in de 34ste minuut Udinese op 2-0, op aangeven van Sandi Lovric. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 winst voor Udinese. Voor Sampdoria was het de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning. In de vijf laatste wedstrijden heeft Udinese twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Sampdoria twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Sam Lammers werd in de 89e minuut in het veld gebracht voor Sampdoria. Bram Nuytinck (Sampdoria) speelden de hele wedstrijd. Udinese bezet nu een nieuwe positie op de ranglijst en staat nu op de negende plaats. In de volgende wedstrijd gaat Udinese op zondag 14 mei om 15.00 uur op bezoek bij Fiorentina. Sampdoria neemt het maandag 15 mei om 20.45 uur thuis op tegen Empoli.