Italië

Internazionale - Sassuolo

Internazionale en Sassuolo hebben het zaterdag in het Stadio Giuseppe Meazza tegen elkaar op genomen. Inter begon aan het duel na vier opeenvolgende overwinningen in de Serie A. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 4-2. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Romelu Lukaku scoorde, met een assist van Danilo D'Ambrosio. De 2-0 kwam van een eigen doelpunt van Ruan Tressoldi Netto van Internazionale in de 55ste minuut. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lautaro Martínez en vergrootte de marge met een assist van Henrikh Mkhitaryan. Vijf minuten later passeerde Matheus Henrique de Souza de doelman en verkleinde Sassuolo de marge naar 3-1. Sassuolo deed de tegenstander nogmaals pijn in de 77ste minuut van de wedstrijd toen Davide Frattesi scoorde, op aangeven van Rogerio Oliveira da Silva, maar Sassuolo was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Maar Internazionale had nog tijd voor een extra doelpunt. Lukaku vond het net opnieuw met één minuut te spelen, op aangeven van Marcelo Brozovic. Stefan de Vrij kreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 73e minuut voor Internazionale. De volgende speeldag speelt Internazionale op zondag 21 mei om 18.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Napoli. Sassuolo ontvangt vrijdag 19 mei om 20.45 uur Monza.